Atomic Skateskidor
Redster S9 Gen S Shift-In

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Atomic Redster S9 Gen S Shift-In är en GAME CHANGER!
 
I processen med att utvekla denna skida har Atomic radikalt förändrat sättet att tillverka och designa en skatingskida. Resultatet är en ny skida som ökar kraften i varje skär och ger ett längre och mer effektivt skär. Skidans nya mått gör att den helt enkelt snabbare och mer effektiv.
 
Med de nya måtten på skidan betyder det att Redster S9 Gen S är bredare i toppen och längst ner på skidan men smalare på mitten med måtten 47-40-47. Den smalare midjan på 7 mm är inte mindre än en revolution och gör att skateskären blir längre med extra acceleration och kraft i slutet av skäret - en teknologi som kallas Speedline. Den smalare midjan på skidan gör också att skidan accelererar snabbare och gör den otroligt lättmanövrerad i svängar och tekniska partier. Något som också bidrar till det är även den nya Racewall-konstruktionen av skidan, denna nya konstruktion ger en grym stabilitet och kraftöverföring i hela skateskäret. Man får helt enkelt ett längre skär med denna nya teknologi. Belaget är ett BI 6000 belag med världscupslip vilket bävar för optimalt glid!
 
Skidan kommer bara i en längd, 183 cm – vilket  kallas Atomic Speedscale. Den något kortare längden bidrar till att skidan blir lättare att kontrollera för åkare på alla nivåer.
 
Utöver alla grymma nyheter ovan har skidan en inbyggd platta som fungerar ihop med nya flyttbara bindningen, Atomic Prolink Shift-In. Bindningen kan flyttas i sex olika positioner vilket ger ett bättre kantgrepp om den flyttas framåt och snabbare acceleration när du flyttar den bakåt. Anpassa skidan mer personligt efter åkstil och terräng!
 
OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Leverantörer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om behöver en.
 

Produktinformation

Kjøpeguider

La oss hjelpe deg

  •