Icebug

Icebug OutRun RB9X M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: US 10
Välj färg: Spring Blue/Orange
999 kr  -33%
Rek. pris: 1 499 kr

Delbetala från 42 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Icebug OutRun RB9X Mär nog kanske den mest bekväma mängd-trailskon. Med väl tilltagen mellansula i BUGforce med energiåtergivning och maximal komfort, det låga droppet på 7mm bibehåller en god löpkänsla längs stigarna. Icebug jobbar mycket med att göra hållbara skor av återvunnet material och OutRun är inget undantag. Mellansula som till 20% består av alger, yttersula och överdel i 100% återvunnen polyester.

 Icebug OutRun RB9X M har fokus på hög komfort under lång tid. Överdelen i lätt polyester och den mjuka hälkappan gör att skon sitter som gjuten på dina fötter. Den snäva passformen kommer till sin rätt under långa utförslöpningar och den generösa tåboxen ger utrymme för när fötterna sväller under långa löpturer. Med en mudguard runtom hela skon har du extra skydd i terrängen.

BUGforce-mellansulan ger både bra dämpning vid fotisättning såväl som energi vid frånskjut. Vridstyvheten ger stöd på ojämna underlag och Rock Shield i skons främre del ger dig ett bra skydd mot vassa stenar. Yttersulan har utrustats med Icebugs RB9X-gummi, och med ett mönster anpassat för enklare traillöpning och grusvägar.

 

Hållbarhet:

  • Överdel i bluesign®-certifierad polyester, tillverkad av 100% återvunnen PET
  • Lining i bluesign®-certifierad polyester, tillverkad av 100% återvunnen PET och färgad med solution dye-teknik
  • Löstagbar Ortholite Hybrid®-innersula, med lining av bluesign®-certifierat polyestertyg färgat med solution dye-teknik

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •