Kundsupport

Fråga oss om produkter, din order, våra leveranser och allt annat mellan himmel och jord. Använd HJÄLP-ikonen i nederkant av sidan.

Vi lägger stor vikt vid att vara kundorienterade och vill alltid hjälpa dig till att få den bästa upplevelsen hos oss. Om du har någon fråga eller fundering rekommenderar vi att du mejlar kundsupport@polder.se, vi svarar normalt på dina frågor inom 24 timmar (arbetsdagar) och vid längre svarstider får du meddelande om detta. Tveka inte på att höra av dig till oss då vi finns här för din skull.

Välkommen till Pölder Sports kundsupport

Håll utkik efter HJÄLP-ikonen i nederkant av sidan när du besöker oss och behöver fråga våra medarebetare något. Du kan också se vanliga frågor från våra kunder här längre ner på sidan.

Order-relaterade frågor

Om du har frågor kring våra produkter, din beställning eller status på din order m.m så är det lättast och går snabbast att maila oss med dina funderingar. Om du har orderrelaterade frågor så bifoga alltid ditt ORDER-ID om du har något eller din e-postadress alt. mobilnummer så går det snabbare för oss att ta fram ett svar till dig.

Undrar du över våra köpevillkor och fraktinformation

Våra köpevillkor hittar du här: Pölder Sport köpevillkor

Facebook, Instagram och Youtube

På Pölder Sports Youtube-kanal hittar du många produktvideos från våra personal och från våra leverantörer. På Pölder Sports Facebook och Instagram-konto hittar du också information kring vår verksamhet och våra produkter och du kan självklart nå oss på dessa kanaler också.