Längdskidor Paket

Välkommen till våra längdskidpaket!

Hos oss hittar du färdiga paket för alla typer av längdåkning, från nybörjare till elit, från junior till senior, för herr, dam och barn. I våra längdskidor paket ingår ett par längdskidor, bindningar och skidpjäxor till förmånliga paketpriser. 

Här hittar du längdskidor paket för alla stilar och nivåer av längdåkare! Vi har skidpaket för dig som ska åka skate, med skinskidor och självklart för dig som väljer klassiska längdskidor.

Varför köpa längdskidor i paket?

I våra längdskidor paket väljer du längdskidor, modell av bindningar som vi monterar och skidpjäxor som finns i olika nivåer och när du är klar med din personliga referenser så låter vi våra skidspecialister plocka ut rätt par längdskidor anpassade efter din längd, vikt och åkteknik m.m.

Vi arbetar hela tiden med kvalitet, kunskap och service så att du som kund ska känna dig trygg när du handlar ditt skidpaket. Vi på Pölder Sport har erbjudit köp av längdskidor paket på distans i över 25 år och har stor kunskap kring utrustningen vi arbetar med. Vi sätter en stor ära i att rätt produkter ska till rätt kund och du kan alltid lita på att vi erbjuder dig rätt utrustning för dina ögonblick.

Fråga oss gärna om råd via telefon, kundsupportmailen eller i våra Sociala Mediekanaler. Och var inte orolig för att göra fel när du sätter ihop ditt längdskidpaket, vi kommer upptäcka om det ser konstigt ut och kontaktar dig då. Lycka till med ditt längdskidor paket och med din skidåkning!

Läs mer +
Sortera
Visar 50 av 73