Förboka längdskidor

Förboka dina längdskidor!

...och försäkra dig om ett grymt par, öppna upp möjligheten för det perfekta skidparet till vintern! Alla förbeställda längdskidor har självklart Gratis Frakt över hela landet, hem till din dörr.

Förhandsboka dina längdskidor INNAN SISTA AUGUSTI och låt våra erfarna skidspecialister ta fram det optimala skidparet just för dig och dina referenser. Maxa dina förutsättningar för det bästa glidet vintern.

Intresset för längdåkning är enormt vilket ökar trycket efter längdskidor så nu finns det alla anledningar till att förboka sig ett par längdskidor oavsett om du vill göra längdåkning till en ny hobby eller om du satsar på en ny rekordtid till Vasaloppet.
Genom att förboka dina längdskidor ger du oss möjlighet att plocka ut skidor anpassade till just dina referenser direkt från fabrikens stora utbud av längder och spann. Det underlättar och ökar möjligheterna att landa det perfekta guldparet som vi alla drömmer om. 

Förbokade längdskidor levereras under tidig höst efter att våra erfarna skidspecialister har valt ut vilka längdskidor som vi tar hem från de stora varumärkena, de klassiska skidmärkena. 

Förbeställ längdskidor idag och se fram emot ett guldpar i vinter!

Läs mer +
Sortera
Visar 26 av 26