Skor

Alla behöver väl ett par bra skor för olika former av löpning. Vi har skor för dig som springer på asfalt, på stig, i skogen, i terrängen, på vintern, kör swimrun eller orientering. Oavsett vad dina mål är så har vi skorna som hjälper dig nå ända fram. 

När du ska välja skor för din träning ska du indentifiera vilket ändamål skorna ska användas till. Vilket underlag, vilken årstid och framförallt också dina personliga egenskaper.

För en lugn skön joggingtur på asfalt passar en sko med bra dämpning och komfort, medan samma runda på vintern kräver en dubbad sko. 

Är du traillöpare använder du skor med grövre mönstring för bästa grepp. I den kategorin finns allt från lätta skor med bra kontroll till mer dämpade modeller. Ju mer grepp du behöver desto grövre dubb. Här finns också många skor som fungerar utmärkt för dig som springer på varierande underlag.

För orientering behöver du skor med bra grepp. Grov gummidobb och ibland även med ståldubb. Orienteringsskorna är oftast låga och ger bra känsla och kontroll. Dessa skor passar också utmärkt till swimrun och OCR.

Ska du slå ditt personliga rekord på marathon så kanske du hakar på trenden med mycket dämpade skor, hög respons och integrerad platta för ökad löpeffektivitet.

Sortimentet är stort och det kan vara svårt att veta vad som passar dig bäst. Hör gärna av dig till våra specialister så hjälper vi dig rätt. Köp skor online från oss och få rätt service och snabb leverans.

Läs mer +
Sortera
Visar 31 av 649