Unik butik i Nässjö - Småland

Om du inte har upptäckt vår härliga sportbutik i Nässjö som får många att höja på ögonbrynen så är det dags att göra det nu! Vår sportbutik är specialiserad på längdskidåkning, rullskidåkning, trailrunning, löpning, swimrun och orientering med ett stort och unikt utbud av produkter inom varje område som du som kund kan komma och upptäcka. I butiken erbjuder vi ett stort och unikt utbud och medarbetare med stor erfarenhet av de produkter vi säljer. Du kan fråga oss om allt.

Till Pölder Sports butik i Nässjö åker du när du vill ha hjälp av specialister inom längdåkning, löpning, orientering och swimrun. När du vill ta del av ett stort och unikt utbud av produkter som alla håller hög kvalitet och som är inköpte av våra medarbetare med lång erfarenhet inom de olika aktiviteterna. Du kommer till oss när du vill boka en skidspecialist för en timme i butiken, när du vill nyttja skidservice i världsklass och när du vill besöka en personligare sportbutik.

800 KVM BUTIK I VÄRLDSKLASS

Välkommen till 800 stora och luftiga kvadratmeter som erbjuder dig ett stort och unikt utbud inom längdskidåkning, rullskidåknig, löpning, trailrunning, swimrun och orientering. I vår sportbutik hIttar du kvalitetsprodukter i en atmosfär som låter dig känna och prova produkterna i lugn och ro. Det stora och unika utbudet inom längd, löpning och orientering är något vi är mycket stolta över och i butiken finns det alltid kunnig och erfaren personal som kan svara på alla dina frågor om modeller, storlekar, material och åkning. Vi är en personligare längdspecialist och sportbutik.

Vi är officiell Vasaloppsbutik!
Vi är stolta över att kunna jobba ihop med Vasaloppet så tight som vi gör och som vi har gjort under så lång tid. Vasaloppet är livsnerven för svensk längdskidåkning, framförallt för breddskidåkningen. Utan Vasaloppet stannar längdsverige!


EN PERSONLIGARE BUTIK MED KUNNIG PERSONAL

Vi största tillgång är vår samlade kunskap under firmans tak. Hos oss jobbar medarbetare med lång erfarenhet inom längd, orientering och löpning. Alla har ett stort intresse av motion och utomhusaktivieter, både som vardagsmotion men också på elitnivår. Som längdåkare, rullskidåkare och löpare är vi ditt småländska mecka.

HANDLA SKIDOR i BUTIKEN? BÖRJA MED EN NUMMERLAPP.

Under vintern och på lördagar kan det ibland bli en del väntan för er kunder i butiken när ni ska handla längdskidor eller rullskidor. Vi rekommenderar dig att ta en nummerlapp när du kommer in till oss så att du sedan medan du väntar kan gå runt i butiken och titta på alla nyheter och fundera på vad du behöver eller så kan du slå dig ner i vår vänthörna där vi bjuder på både kaffe och fritt WIFI. Vi är extremt noggranna med att rätt skida ska till rätt kund och det tar sin lilla tid.

HA MED DIN LÄNGD OCH VIKT.

För att plocka ut bästa möjliga längdskidor till dig så måste vi ha några personliga bitar om dig. Ha gärna din längd och vikt redo när du kommer till oss och fundera lite kring hur bra du är på längdskidåkning. Har du ingen vikt hemma så har vi självklart det i butiken.

SPANNMÄTNING OCH KONTROLL

Det är många som kommer med oss för att kolla upp sina längdskidors spann och belag. Du behöver inte boka tid för att göra något av detta eller för att göra enklare skidvalla. Men se till att tvätta av/rengöra skidorna från valla innan du kommer in med dem.

FÅR JAG MED MIG LÄNGDSKIDORNA PÅ EN GÅNG OM JAG TENSLIPAR DEM?

När du handlar skidor och skidpaket i vår butik så får du nästan alltid med dig all utrustning på en gång. Väljer du till stenslip och enklare skidservice så löser vi det åt dig med du väntar.

Välkommen till Pölder Sport – Vår kunskap ger dig rätt förutsättningar för din bästa upplevelse!