Skidservice

Välkommen till vår skidservice, stenslipning och skidvallning. Vi planslipar och strukturerar dina längdskidor för att du ska få bästa egenskaper och glid, specifikt till ditt lopp eller mer universellt för din vinter.
I vår skidservice och verkstad så löser vi många av dina problem och skavanker. Vi byter, monter, förändrar och lagar dina längdskidor, rullskidor, skidstavar m.m. enligt dina önslemål. Skulle en skida eller stav vara bortom räddning kommer vi säga det, men det är mycket vi klarar att rädda.
Att ha struktur under sina skidor är mycket viktigt för ditt glid och för din åkglädje. Struktur under längdskidan gör att vattnet från friktionen mellan längdskida och snö försvinner bakåt i stället för att "suga fast" skidan mot spåret. Dessutom sitter all typ av glidvalla bättre på ett fräscht belag som är ordentligt grundpreparerat. En stenslipad längdskida med bra belag kan förbättra din tid på Vasaloppet väsentligt! Vi slipar alla längdskidor på två stenslipar av märke Tazzari. Kontakta oss gärna för din skidservice och fråga om möjligheter och priser.

Läs mer +
Sortera
Visar 14 av 14