Pölder Sport Service

Stenslip Skinskidor

Visa produktinformation
Välj variant: ALLROUND
599 kr

Delbetala från 25 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Att stenslipa sina skidor ibland är ett måste för bästa glid! 

Vi slipar och strukturerar belaget på dina längdskidor för att du ska få bästa glid. Att ha struktur under sina skidor är mycket viktigt för glidet. Strukturen gör att vattnet från friktionen mellan skida och snö försvinner bakåt istället för att "suga fast" skidan mot spåret. Dessutom sitter all typ av glidvalla bättre på ett fräscht belag 

 

Det här gör vi med dina längdskidor

Längdskidorna får en planslipning, strukturkörning arbetet utförs självklart alltid av skidspecialister med många, många års erfarenhet.  

 

Strukturer

Du kan välja mellan tre olika strukturer, allround, kall & varm. Allround är vanligast och är den struktur vi rekommenderar till de allra flesta kunder. Välj denna om du vill ha ett par skidor som fungerar i de allra flesta fören. Allround är även en bra grund för dig som använder riller.

Kall och varm är för dig som vill ha strukturer som fungerar bättre i specifika fören.

Har du frågor kring strukturer, hör av dig till oss. 

 

Övrigt 

Belaget är kanonviktigt för att du skall få bästa glid! Finns bara ett läge att få fart och koll på ett belag:

Stenslipa dina längdskidor!

Vi slipar alla skidor i en Tazzari, "världens bästa stenslip för längd”. Vi byter regelbundet ut stenen och ser till att den är i toppform hela säsongen för att ni ska få den bästa slipningen av era skidor. Tazzari används av de flesta skidlandslagen och det är många OS- och VM guld som tagits med slip från Tazzari.

Rätt struktur och bra belag KAN förbättra din tid på Vasaloppet med 1 timme!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •