Kläder

Hos oss på Pölder Sport hittar du ett enormt utbud av kläder för dig som idrottar och tränar utomhus. För att du ska få ut så mycket av din träning som möjligt utan att behöva tänka på väder och vind krävs bra träningskläder. Då kan du hålla fokus på din prestation och få en bra känsla och upplevelse. När du ska köpa kläder online av oss kan du känna dig trygg i att produkterna håller vad de lovar.

Nästan oavsett vad du ska göra och i princip i alla väderlekar är basen i dina träningskläder riktigt bra underkläder och underställ. De hjälper kroppen transportera bort fukt så att du får en skön känsla mot kroppen. Bra kläder närmast kroppen håller dig torr och sval på sommaren och varm och bekväm på vintern. Samma sak gäller med strumpor, mössor och handskar. Beroende på temperatur kan det också vara lämpligt med ett mellanlager.

Ger du dig ut i skidspåret så behöver du kläder som står emot snö och vind. Vi har många fina set att välja mellan här. För längdåkaren som vill ha tighta, tunna tränings- och tävlingskläder till dig som tar det lite lugnare spåret och vill ha bekväma och lite varmare skidkläder. Ett tips från oss är att satsa lite extra på dina kläder för längdåkning. De håller mycket bra kvalitet och kan med fördel användas till löpning och annan träning under vår och höst. Känner du att du är frusen är tipset att hellre klä dig i många tunna lager än få varma plagg. Då blir funktionen i kläderna mycket bättre.

I vårt stora utbud finner du även löparkläder för alla årstider. Detta är lättare och tunnare konfektion och känns smidiga på kroppen. De är även smidiga att ha med sig i ryggsäcken under ett långt pass i terrängen när du kan behöva extra förstärkning. Vi har löparjackor som skyddar dig mot vind och för vissa modeller även mot vatten. Löpartights både med och utan vindskydd. För vinterlöpningen finns lite tjockare löparjackor, förstärkta tights och löparhandskar. 

Köper du bra kläder så ska du också tänka på att ta hand om dem ordentligt för att öka livslängd och behålla funktion. Titta gärna på våra klädvårdsprodukter. Där finns allt du behöver.

Vill du veta mer om vad just du ska välja och vad som kan passa dig? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig. Köp dina kläder för längdåkning, löpning, trailrunning, orientering hos oss.

Läs mer +
Sortera
Visar 32 av 1840