Löparskor

Rätt löparskor för dig!

Löparskor för asfalt, elljusspår och city - hos oss hittar du rätt skor för din löpning. Vi har de bästa löparskorna från märken som Hoka One One, Saucony, Salomon, Altra och många fler. Modeller som passar alla, från motionär till elit, från mängdträning till snabba modeller för tävling, för lugna joggingturer till sekundjakt på tävling. 

Vilka löparskor passar mig?

Är du en lite tyngre eller ovan löpare - välj skor med bra dämpning för att undvika skador. En bra dämpad löparsko är även rätt för långa träningspass och mängdträning.

Om du vet att du pronerar ska du välja en stabil löparsko. Dessa modeller är byggda för att ge extra stöd vid din stegisättning.

Tycker du oftast att skor du provar är för smala? Välj då en löparsko med bred läst (wide).

Letar du efter en löparsko för tävling som hjälper dig till högre fart och bättre tider? Då ska du välja en tävlingssko som är responsiv. Den ger dig bättre frånskjut och fart. 

Självklart har vi även löparskor för dig som håller på med trailrunning eller orientering och behöver extra bra grepp. Du hittar dem här:

Skor för trailrunning
Skor för orientering

 

Vi har ett brett urval för dig som söker bra löparskor med kvalitet och prestanda. Har du frågor och funderingar över vad du ska välja och vad som passar just dig bäst så hjälper vi dig gärna.

Sortera
Visar 46 av 151