Saucony

Saucony

Saucony är ett ledande varumärke som kombinerar prestanda, innovation och design för att skapa de bästa skorna för dig. Sedan 1898 har Saucony funnits för att pusha oss framåt, i varje steg, under varje lopp. Och visst är det så - Saucony har skor som passar för alla typer av löpning från asfalt till terräng och trail.

Saucony vision

Sauconys uppmaning - Run for Good - är en uppmaning till människor överallt att uppleva löpningens transformativa kraft.
Skorna inkluderar flera prisbelönta innovationer som PWRRUN+™, PWRRUN™ och FORMFIT™.
Glädjande är att det finns ett stort miljötänk hos Saucony och stora steg tas hela tiden för att minska produkterna miljöpåverkan.

Saucony skor hos Pölder

Hos oss hittar du orienteringskor, trailrunningskor, skor för vinterlöpning och löparskor från Saucony. Vi på Pölder Sport har ett noga utvalt sortiment för att du ska hitta en sko som passar just dina behov. En lätt racesko, en stabil löparsko för mängdträning och långa pass, en lite grövre sula för dig som kombinerar asfalt och grus, eller en ren trailsko för rundorna i skog och på stig.

En bra dag är när vi springer. En bättre dag är när vi får andra att springa.
Saucony - Run for good

Varför ska jag välja Saucony?

Saucony är ett bra val för dig som vill ha det allra bästa… De har länge tillverkat skor och kläder till glada användare i hela världen. Deras produkter håller hög kvalité och det som imponerar från Saucony är att de lägger stor vikt vid produktutveckling. Deras löparskor blir bättre år efter år och det är något som vi på Pölder Sport värdesätter högt.

Saucony skor för löpning herr och dam

 • Saucony Triumph
  Mycket populär sko från Saucony. Passar löparen som söker en fin kompanjon med hög komfort för de långa passen.
 • Saucony Endorphin Pro
  Ren löpglädje! En tävlingsko för den som bara nöjer sig med det allra bästa. Endorphin Pro är för dig som jagar sekunderna.
 • Saucony Endorphin Speed
  En favorit hos oss! Mångsidig modell som passar för tävling, tempoträning eller långpass och ger dig bästa förutsättningarna att lyckas med din löpning.
 • Saucony Ride
  En klassiker för dig som söker en mångsidig löparsko som ger hög komfort och fin känsla.
 • Saucony Tempus
  Nyhet från Saucony! Tempus erbjuder en unik, fartfylld löpupplevelse för löparen som vägrar att kompromissa mellan låg vikt, maximal stötdämpning och hög stabilitet.
 • Saucony Kinvara
  Tempo- och tävlingsko med låg vikt. En riktig klassiker i vårt sortiment tack vare den fina komforten.

Trailskor från Saucony

 • Saucony Endorphin Edge
  Toppmodellen bland Sauconys trailskor. Fullmatad supersko som verkligen ger dig dem absolut bästa förutsättningarna för att springa snabbare och med högre komfort längs dina stigar.
 • Saucony Peregrine
  Är en otroligt mångsidig trailsko och vi kan säga att modellen är en legend inom trailrunning. En trailsko som vi starkt rekommenderar.
 • Saucony Canyon
  Är en “Road to trail”-sko som passar perfekt för löparen som söker mixen av trailsko och klassisk löparsko.

Kläder från Saucony

Hos oss erbjuder vi dig även ett brett sortiment på löpningskläder från Saucony. Hos oss hittar du bland annat mössor, träningströjor, träningstights och jackor för löpning. Du kan klä dig från topp till tå med produkter från Saucony.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller rådgivning. Våra specialister har lång erfarenhet av att välja ut rätt produkt till just dig!

Läs mer +