Saucony

Saucony

Saucony är ett ledande varumärke som kombinerar prestanda, innovation och design för att skapa de bästa skorna för dig. Sedan 1898 har Saucony funnits för att pusha oss framåt, i varje steg, under varje lopp. Och visst är det så - Saucony har skor som passar för alla typer av löpning från asfalt till terräng och trail.

Saucony vision

Sauconys uppmaning - Run for Good - är en uppmaning till människor överallt att uppleva löpningens transformativa kraft.
Skorna inkluderar flera prisbelönta innovationer som PWRRUN+™, PWRRUN™ och FORMFIT™.
Glädjande är att det finns ett stort miljötänk hos Saucony och stora steg tas hela tiden för att minska produkterna miljöpåverkan.

Saucony skor hos Pölder

Hos oss hittar du orienteringskor, trailrunningskor, skor för vinterlöpning och löparskor från Saucony. Vi på Pölder Sport har ett noga utvalt sortiment för att du ska hitta en sko som passar just dina behov. En lätt racesko, en stabil löparsko för mängdträning och långa pass, en lite grövre sula för dig som kombinerar asfalt och grus, eller en ren trailsko för rundorna i skog och på stig.

En bra dag är när vi springer. En bättre dag är när vi får andra att springa.
Saucony - Run for good

Kläder från Saucony

Hos oss erbjuder vi dig även ett brett sortiment på löpningskläder från Saucony. Hos oss hittar du bland annat mössor, träningströjor, träningstights och jackor för löpning. Du kan klä dig från topp till tå med produkter från Saucony.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller rådgivning. Våra specialister har lång erfarenhet av att välja ut rätt produkt till just dig!

Läs mer +