Skidor

Pölder Sport är en komplett butik för dig som gillar att åka skidor. Vi har allt du behöver och lite till för längdskidåkning, turåkning och rullskidåkning. Lägg dessutom till över 30 års erfarenhet av att plocka ut precis rätt skidor till våra kunder. Det gör att du kan vara trygg med att du får rätt utrustning när du väljer att köpa skidor online hos oss.

Är du i behov av en komplett utrustning ska du titta i kategorin längdskidor paket. Där har vi fina lösningar med skidor, pjäxor och bindningar till paketpris. Här finns paket för alla nivåer av åkare och både för klassisk åkning och skate. Komplettera med ett par stavar och du är redo att ta dig ut i spåret.

För dig som är på jakt efter ett par bra längdskidor har vi ett mycket brett sortiment från alla de stora varumärkena. Hos oss hittar du skidor för får både klassisk åkning och skate. Givetvis har vi fullsortiment även av juniorskidor. Glöm inte beställa bindningar – de monterar vi utan kostnad.

När du köper skidor från oss passerar de alltid vår skidservice för noggrann kontroll & uppmätning för att säkerställa att de passar just dig. Du har också möjlighet att välja till stenslipning och olika typer av preparering för att dina skidor ska glida så bra som möjligt. Vi kan även utföra service och slipning på dina befintliga skidor. Se mer under skidservice.

Du kommer tillbringa mycket tid och många mil i spåren. Då är det skönt med ett par bra pjäxor på fötterna som ger dig stabilitet, känsla och komfort. Vi har mycket stort urval av pjäxor så här finns något som passar alla.

Ett par stavar behöver alla skidåkare och rullskidåkare. Hos oss hittar du lagom styva och lätta stavar som passar de allra flesta motionsåkare, men vi har även stavar för den allra mest kräsne elitåkaren.

Oavsett vilka skidor du väljer kommer du behöva några tillbehör och/eller vallor. Det finns en uppsjö av modeller och märken, men börja lagom och komplettera efter hand.

Under den snöfria perioden är det rullskidor som gäller. Siktar du på Vasaloppet behöver du få lite mil i benen även när det är snöfritt. Vi har många bra rullskidor och rullskidpaket att välja mellan och fullt sortiment av tillbehör och reservdelar.

Det finns mycket utrustning att välja mellan och det kanske är svårt att veta vad som är rätt för dig. Läs gärna våra köpguider eller kontakta oss för råd. Låt oss som specialister hjälpa dig när du ska köpa skidor online. Vi ger dig rätt förutsättningar för att ha roligt i spåret.

Läs mer +
Sortera
Visar 48 av 1593