Sociala medier

Vi på Pölder Sport är specialister på sport året runt! Följs oss gärna online i våra Sociala Medier för att upptäcka nyheter, för att ta del av kloka råd från våra specialister, för att delta i tävlingar och för att inte missa en kampanjer eller REA. Som följare av våra konton missar du heller inga unika värdekoder och erbjudanden som delas i våra konton för att uppmärksamma säsongsväxlingar och produktnyheter. Du kan också komma i kontakt med oss i dessa kanaler, vi håller koll och försöker svara så snabbt som möjligt. Välkommen till Pölder Sports konton online - följ oss gärna här!

Facebook

Följ oss på Facebook! På Pölder Sports Facebook-konto lägger vi ut flöden och händelser året runt så att du inte ska missa någon spännande nyhet, något event, någon tävling, kampanj eller REA-start men här kan du också ta del av tips och råd från våra specialister och leverantörer. Följ ikonen här under för att komma till Pölder Sports Facebook-konto!

Instagram

Följ oss på Instagram! På Pölder Sports Instagramkonto lägger vi ut flöden och händelser året runt så att du inte ska missa någon spännande nyhet, något event, någon tävling, kampanj eller REA-start men här kan du också ta del av tips och råd från våra specialister och leverantörer. Följ ikonen här under för att komma till Pölder Sports Instagramkonto!

Youtube

Har du sett oss på Youtube? På Pölder Sports Youtube-konto kan du ta del av instruktionsfilmer, demovisningar, produktfilmer och inspirationsfilmer och andra goda råd och tankar från våra specialister inom olika områden. Följ ikonen här under för att komma till Pölder Sports Youtubekanal!