Långfärdsskridskor

Långfärdsskridskor

Vi har långfärdsskridskor och tillhörande utrustning för dina turer i vinter! Handla långfärdsskridskor med fri frakt och snabba leveranser över hela landet och så klart alltid med 90 dagars ångerrätt. Vi har ett begränsat men noggrant utbud av långfärdsskridskor och utrustning, kvalitetsprodukter som håller länge och som kommer ge dig många sköna timmar på isarna. När du köper långfärdsskridskor hos oss så kommer de ibland med bindningar men ibland måste du välja till ett par och här finns det några olika system, liksom på längdskidor, som ska passa med dina pjäxor du tänkt använda. Fråga oss om du är osäker på vilken bindning du ska ha.

Långfärdsskridskor tar dig närmare naturen

Långfärdsskridskoåkning är en underbar sport som tar dig nära naturen och som ger dig motion. Det finns otroligt många fina sjöar runt om i Sverige och långfärdskridskor är ett väldigt härligt sätt att komma nära naturen.

Sätt säkerheten först vid långfärdsskridskor

Säkerheten är mycket viktig och erfarenhet likaså. Är du nybörjare som vill komma igång så finns det långfärdsskridskotrupper, både privat och inom friluftsfrämjandet som går att haka på och skaffa sig den viktiga erfarenheten och kunskapen som krävs. I vårt sortiment finns de viktigaste säkerhets-verktygen vid långfärdsskridskor. När det gäller långfärdsskridskor och den säkerhetsutrustning som du behöver så hjälper vi dig mer än gärna att hitta rätt.

Läs mer +
Sortera
Visar 48 av 48