Salomon

Välkommen till våra produkter från Salomon! Ett välkänt varumärke som vi på Pölder Sport har haft i sortimentet sedan starten.
Salomon startade sin verksamhet i franska Alperna närmare sagt i Annecy i Frankrike år 1947 av François Salomon och sin son George.

Salomon är främst kända för att tillverka bindningar och pjäxor, det var exakt det firman började med inledningsvis men sortimentet utökades ganska snabbt med profilprodukter som mössor, handskar och väskor.
Det som drev François och George Salomon till framgång var deras starka passion för skidåkning och deras förkärlek för innovativ design.

Idag så utvecklar Salomon lite allt möjligt som utrustning för snowboard, multisport, bergsklättring och andra utomhussporter men även så skapar dem bland annat funktionella kläder och skor för vandring och terränglöpning.

Hos oss på Pölder Sport så hittar du ett stort utbud av det mesta Salomon säljer. Vi har allt från längdskidor, längdpjäxor, träningskläder, terrängskor, ryggsäckar och mycket mer.

Salomon är ett märke vi brukar rekommendera för kunder som letar efter kvalitet för Salomon håller väldig hög klass och det finns alltid en modell som passar alla perfekt vare sig det gäller skidor eller terrängskor.
Vid frågor och funderingar så tveka inte på att höra av er till oss, så hjälper vi dig med vad som passar just dig perfekt.

Läs mer +