LEDX Pannlampa

Cobra X-pand G4 Kit 141Wh Battery

Visa produktinformation
Välj variant: OZ
7 999 kr

Delbetala från 333 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

LEDX Cobra X-pand G4 Kit 106Wh Battery sätter en ny standard för högpresterande pannlampor. Det här är LEDX starkast lysande och mest långlivade lampa. Förhållandet mellan lumen och vikt placerar G4-lamporna i toppen bland alla.

LEDX lamporna kännetecknas av X-pand-tekniken. Deras egenutvecklade X-pand-reflektorn i kombination med toppmodern optik ger en unik ljusbild. Cobras position, balans och låga vikt har noggrant utformats för att ge en bekväm passform. I kombination med LEDX HeadGear ger Cobra enastående komfort, så att du kan fokusera på din aktivitet utan att bli distraherad.

Generation 4 Cobra är den ljusstarkaste och mest långlivade pannlampa som finns. När den används med LEDX-batterier avger den häpnadsväckande 7000 lumen i upp till nästan 2 timmars kontinuerlig drift och har en räckvidd på 400 meter vid 100% effekt enligt ANSI FL1. Aktivera Boost-funktionen med ett snabbt dubbeltryck, och Cobra släpper lös imponerande 7500 lumen och ger en räckvidd på 430 meter enligt ANSI FL1.

Cobra väger bara 160 g och är därmed anmärkningsvärt lätt. Balansen mellan kraft och vikt ger en pannlampa som utmärker sig i alla avseenden.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •