Atomic

Vi är en Atomic Pro Center Partner

Vi på Pölder Sport blev nyligen en Atomic Pro Center Partner, vilket endast ett fåtal utvalda samarbetspartners blir tillfrågade om att bli. Klassificeringen innebär ett kvitto på att vi har en hög och bred kunskapsnivå. Vi har en djup expertis specialiserad för allt från juniorer till världscupåkare. Tack vare detta samarbete arbetar vi närmare Atomic än många andra leverantörer får möjligheten till.

Atomics Historia

Alois Rohrmoser grundade Atomic 1955. 1971 ökade företaget sin produktionskapacitet genom att bygga en andra fabrik i Altenmarkt im Pongau (Österrike), där majoriteten av deras skidproduktion fortfarande äger rum.
Atomic har en lång och stolt historia om att göra världens bästa racerskidor. I andan att vara bäst strävar Atomic alltid efter mer. Och för att göra det har de ändrat fokus - från skidorna till skidåkaren. Atomic har gått från att vara tillverkare av skidutrustning till leverantörer av skidupplevelser.

Vill ge dig bästa längdskidupplevelsen

Bra redskap ger dig tillgång till bättre längdskidåkning. Bra redskap gör dig trygg, modig och får dig att leta efter mer. Det får dig att titta längre. Atomics uppdrag är att ge dig tillgång till den bästa delen av naturen och till din bästa skidupplevelse. Så oavsett vilken nivå du är, så kan du lita på att Atomic har utrustning som tar dig till nästa nivå. Atomic är ett nyfiket och pålitligt prestationsdrivet företag som aldrig kompromissar med kvaliteten. I allt Atomic gör så handlar det om att göra din skidåkning bättre, att förbättra både din egen förmåga och den övergripande upplevelsen av skidåkning.

De senaste åren har Atomic tagit första positionen inom skinskidor och hos Pölder Sport hittar du alltid längdskdor och pjäxor som kan leverera efter dina behov och önskemål.
Idag tillverkar Atomic cirka 400 000 par skidor per år.

Läs mer +