Atomic

Alois Rohrmoser grundade Atomic 1955. 1971 ökade företaget sin produktionskapacitet genom att bygga en andra fabrik i Altenmarkt im Pongau (Österrike), där majoriteten av deras skidproduktion fortfarande äger rum.
Atomic lång och stolt historia om att göra världens bästa racerskidor. I andan att vara bäst strävar Atomic alltid efter mer. Och för att göra det har vi ändrat fokus - från skidorna till skidåkaren. Vi har gått från att vara tillverkare av skidutrustning till leverantörer av skidupplevelser.
Bra redskap ger dig tillgång till bättre skidåkning. Bra redskap gör dig trygg,
modig och får dig att leta efter mer. Det får dig att titta längre. Atomics uppdrag är att ge dig tillgång till den bästa delen av naturen och till din bästa skidupplevelse.
Så oavsett vilken nivå du är, så kan du lita på att Atomic har utrustning som tar dig till nästa nivå.
Atomic är ett nyfiket och pålitligt prestationsdrivet företag som aldrig kompromissar med kvaliteten. I allt Atomic gör så handlar det om att göra din skidåkning bättre, att förbättra både din egen förmåga och den övergripande upplevelsen av skidåkning.
De senaste åren har Atomic tagit första possitionen inom skinskidor och hos Pölder Sport hittar du alltid längdskdor och pjäxor som kan leverera efter dina behov och önskemål.
Idag tillverkar Atomic cirka 600 000 par skidor per år.

Läs mer +