Salomon Skateskidor

S/LAB Carbon Skate Blue Prolink

Visa produktinformation
Välj längd: 177 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
6 999 kr

Delbetala från 292 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Detta är en av många längdskidor som är tillgängliga för förbokning till nästa säsong. Missa inte chansen att få ett riktigt guldpar från leverantörernas fabriker och racingavdelningar. Förbokade längdskidor levereras under tidig höst.

 

Salomon S/Lab Carbon Skate erbjuder stabilitet och kontroll, tack vare att hela skidan är byggd just av carbon. Skateskidan blir mer balanserad och stabilare att åka på och Nomexkärnan i kombination av ny skärning och carbon gör att skidan accelererar mycket snabbare när du vill. Skidan kommer med Salomons toppbelag G5 som är ett belag för världscupen med egenskaper i världsklass.


Jessica Diggins och Maja Dahlqvists superglid på skateloppen kan du inte ha missat! De åker på Salomon S/Lab Carbon Skate!

Salomon S/Lab Carbon Skate har en otroligt låg vikt, ändå konstruerad för att ge kraft i dess renaste form tar S/LAB Carbon Skate åkarens prestanda till den högsta nivå.

 

Vilken längd ska du välja på skateskidan?
Längden på skidorna beror i grunden på två saker, din längd och din vikt. Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är ca 5-10cm för skateskidor. Barn och juniorer bör ha 0-10cm för skateskidor. Det är alltså "grundregeln". För vuxna måste man sedan kompromissa beroende på vad man väger. Kortare skidor görs för lättare åkare och längre skidor för tyngre åkare. Här kan man alltså få gå upp eller ner lite i skidlängd beroende på vikt.
Skulle du råka välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut dina längdskidor!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •