ALTRA

Altra Lone Peak 6 W

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Altra Lone Peak 6 M Orange är en ikon inom trail-scenen. Som alltid får du hög komfort, bra grepp med en mellansula som är mjuk och med bra energiåtergivning. Nytt i version 6 är ovandelen som är omdesignad och har fått en mer strömlinjeformad passform som är lättare och mer slitstarkt. 

Ny design av snörningen gör att den är mer anpassningsbar för att få en perfekt passform. Integrerad snörning i gaiter-/damaskfästet för mindre irritation genom framfoten och ett bättre grepp om damasken.

Altra Lone Peak 6 M Orange har Altra EGO™ i mellansulan ger riktigt fin dämpning och bra energiåtergivning i varje steg. Som alltid ger MaxTrac™ yttersula ett bra grepp i alla typer av terräng som tillsammans med TrailClaw bra grepp genom hela steget. Den uppdaterade StoneGuard™ är ett extra skydda mot vassa stenar och täcker nu ett större område av foten men använder mindre material. Dräneringshålen under gör att du kan ta dig fram i blöta förhållanden med grym dränering.

Altra Lone Peak 6 passar utmärkt för dig som vill springa på mindre stigar med många tekniska partier. Stenar, rötter, lera och tuff kupering är inget hinder för. Inte heller hårt, fast och jämnt underlag som ett elljusspår, en skogsbilväg eller en grusväg.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •