Asics Löparskor
Gel-Nimbus 26 Wide M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: US 10
Välj färg: Black/Graphite Grey
1 759 kr  -20%
Rek. pris: 2 199 kr

Ej i lager

Beskrivning

Detta är en Wide-modell som har en bredare läst.

Asics Gel-Nimbus 26 M för herrar är en maxdämpad modell som kommer hjälpa dig att fånga många mil, aldrig tidigare har Nimbus-serien varit så mjuk och skön som nu. Gel-Nimbus 25 var den största uppdateringen på flera år och nu har det gjorts små justeringar för att göra Gel-Nimbus 26 ännu vassare. Dels en ny konstruktion och stretch i ovandelen samt nya yttersulan Hybrid Asicsgrip har fått mer grepp och bättre hållbarhet.

Mellansulan är deras FF Blast+ tillsammans med PureGEL-teknologi som numera är inkapslad i mellansulan och ger ännu högre komfort än tidigare. FF BLAST+ ger ännu högre energiåtergivning samt även blivit lättare. Mixen av dessa material ger mjukare landningar och mer spänst i frånskjutet. En lättare vaggformad geometri gör att du snabbare och mjukare går från häl-till-tå. 

Ovandelen fick redan i förra versionen en riktigt fin uppdatering och nu har den förfinats för att ger ännu högre komfort.  Den specialutformade stickade överdelen omsluter bekvämt foten och förbättrad andningsförmåga håller fötterna svala. Dess uppdaterade stickade hälkappa ger förbättrad flexibilitet och omsluter vristen för en lyxigare passform och känsla.

Detta är en modell för dig som vill ha mesta möjliga dämpning och för dig som springer långt och länge. För att vara en neutralsko har den en bred och stabil plattform som ger stöd hela rundan.

 

Miljö:

Minst 75% av skons huvudmaterial är tillverkat med återvunnet innehåll för att minska avfall och koldioxidutsläpp. Innersulan tillverkas med lösningsfärgningsprocessen som minskar vattenanvändningen med cirka 33% och koldioxidutsläppen med cirka 45% jämfört med den konventionella färgningstekniken.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •