Asics Löparskor
Gel-Pursue 9 M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: US 10
Välj färg: Black/New Leaf
1 439 kr  -20%
Rek. pris: 1 799 kr

Ej i lager

Beskrivning

Asics Gel-Pursue 9 M för herrar är mer av en klassisk löparsko med en lägre profil och lätt vikt. Uppdateringen med FF Blast-skum i mellansulan tillsammans med Gel-kudden i hälen ger mjukare dämpning en mer energiåtergivning i varje steg. 

Mellansulan har uppdaterats till version 9 och består nu av toppmaterialet FF Blast som är betydligt roligare med mer energiåtergivning och bättre respons än tidigare Flytefoam. Tillsammas med en gel-kudde under hälen får man en riktigt härlig löpkänsla och fin dämpning. Gel-Pursue 9 har också Asics 3D Space construction vilket är en uppbyggnad av skon som minimerar vikt och låter löparen komprimera mellansulan för mer dämpning och mjukare steg.

Ovandelen är gjord i engineered jacquard mesh som gör ovandelen väldig luftig och bekväm men också konstruerad så att den ger stöd där det behövs och är mer elastisk på andra ställen för att ge en perfekt passformr. Både hälen och tungan har en bra vaddering som gör att hälen sitter fast och man upplever inte något större tryck över foten när man snörar på sig skorna, foten sitter väldigt bra!

Yttersulan har en blandning av det slitstarka och greppiga materialet AHAR+ och Asics Lite, en kombination som ger låg vikt och även hållbarhet.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •