Asics Löparskor
GT-1000 13 W

Visa produktinformation
Välj skostorlek: USL 10
Välj färg: Black/White
1 199 kr  -20%
Rek. pris: 1 499 kr

Ej i lager

Beskrivning

Asics GT-1000 13 W för damer är en neutral / stabil sko som är väldigt mångsidig och passar för alla typer av sträckor, GT-1000 har en lättare korrigering mot överpronation och fungerar bra för dig som har neutral till lätt överpronation. Version 13 genomgår en stor uppdatering och är nästintill en helt ny sko. Den inkapslade PureGel-tekniken gör att även denna modellen får en skön dämpning och Asics 3D Guidance System stabilserar foten och guidar dig på ett naturligt sätt genom rörelsen.

Stabilteten i skon får man från deras nya 3D Guidance System-teknik som innebär det är en bredare bas, mer rundad hälfasning på mellansulan och lite högre sidoväggar. Allt detta stabiliserar foten och guidar dig på ett naturligt sätt genom hela rörelsen.

Asics har uppdaterat mellansulan med deras nya PureGEL-teknologi som numera är inkapslad i mellansulan och ger ännu högre komfort än tidiager. FF BLAST+ är en vidareutveckling av tidigare FF Blast som nu ger ännu högre energiåtergivning samt även blivit lättare. Mixen av dessa material ger mjukare landningar och mer spänst i frånskjutet. En lättare vaggformad rocker-geometri gör att du snabbare och mjukare går från häl-till-tå. Yttersulan av AHAR-PLUS har ett bra grepp men som också har en lättare vikt men även bra hållbarhet.

Ovandelen i mesh-material som omfamnar foten på ett skönt sätt med skön ventilation. Plösen är nu av gusseted tongue-teknik och är integrerad med mellansulan och omfamnar foten skönare, samt också ger en stabil känsla. En väldigt skön mix av komfort, ventilation och passform!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •