Asics Löparskor
GT-2000 13 W

Visa produktinformation
Välj skostorlek: USL 10
Välj färg: Dusty Mauve/Watershed Rose
1 439 kr  -20%
Rek. pris: 1 799 kr

Ej i lager

Beskrivning

Asics GT-2000 13 W för damer är en klassisk stabil sko som är väldigt mångsidig och passar för alla typer av sträckor. Version 12 fick en väldigt stor uppdatering och till denna versionen har Asics bara förfinat det hela. Ny ovandel som andas bättre och har högre komfort samt att mellansulan har justerats en aning och man har lite mer dämpning i framfoten.

Version 13 genomgår en stor uppdatering och är nästintill en helt ny sko. Den inkapslade PureGel-tekniken gör att även denna stabilitets-skon får en skön dämpning och deras 3D Guidance System stabilserar foten och guidar dig på ett naturligt sätt genom rörelsen.

Stabilteten i skon får man från deras nya 3D Guidance System-teknik som innebär det är en bredare bas, mer rundad hälfasning på mellansulan och lite högre sidoväggar. Allt detta stabiliserar foten och guidar dig på ett naturligt sätt genom hela rörelsen.

Mellansulan har Asics PureGEL-teknologi som numera är inkapslad i mellansulan och ger ännu högre komfort än tidiager. FF BLAST+ är en vidareutveckling av tidigare FF Blast som nu ger ännu högre energiåtergivning samt även blivit lättare. Mixen av dessa material ger mjukare landningar och mer spänst i frånskjutet. En lättare vaggformad rocker-geometri gör att du snabbare och mjukare går från häl-till-tå.

Ovandelen i tekniskt mesh-material har justerats och är lite luftigare med bättre ändningsförmåga och en skönare komfort rakt igenom. Plösen är nu av gusseted tongue-teknik och är integrerad med mellansulan och omfamnar foten riktigt bra samt också ger en stabil känsla. En väldigt skön mix av komfort, ventilation och passform!

Yttersulan med AHARPLUS-gummi ger lättare vikt men även bra hållbarhet.

Denna modellen är perfekt för dig som söker en stabilare sko att springa alla distanser i. Vilseleds inte av den stora uppdateringen av tekniker för allt som gjort GT-2000 så otroligt populär finns kvar i grunden!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •