Asics Löparskor
Magic Speed 4 W

Visa produktinformation
Välj skostorlek: USL 10
Välj färg: White/Celadon
1 599 kr  -20%
Rek. pris: 1 999 kr

Ej i lager

Beskrivning

Asics Magic Speed 4 W för damer andas fart, högt tempo och racing-känsla. FF Blast+ i två lager med ett extra inlägg av FF Turbo under framfoten som ger extra studs i frånskjutet, det garanterar skön dämpning med en hög energiåtergivning. För ökad stabilitet och extra snärt i frånskjutet så finns det en kolfiberplatta längs hela mellansulan.  

Mellansulan har Asics ökat rejält i höjd från tidigare versionen som nu ger ännu mer dämpning och högre komfort vid längre pass. Tvådelad Asics FF Blast+ som har väldigt hög energiåtergivning finns i hela mellansulan samt ett härligt inlägg i framfoten av Asics toppmaterial FF Turbo som ger lite extra studs i frånskjutet. Inuti mellansulan finns en kolfiberplatta som ger den extra drivet i steget. Kolfiberplattan hjälper också till att stabilisera upp skon under hela markkontaktfasen så att du får en fin övergång från isättning till frånskjut. 

Ovandelen har en tunn mesh som man känner igen från Asics toppmodeller. Den har en väldigt bra passform och omsluter foten väldigt väl. Tillsammans med hälkappan som har lagom fyllning sitter foten på plats hela tiden. 

En väldigt prisvärd sko med kolfiberplatta som passar bra för tempo- och intervallpass men också på tävlingsdagen. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •