Atomic Längdskidor

Redster C9 Carbon Shift-In

Visa produktinformation
Välj längd: 197 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
5 199 kr

Delbetala från 217 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

OBS VIKTIGT!! Vissa längder finns bara i ett specifikt vikt-intervall:

  • 197 cm / 60-65 kg
  • 207 cm / 90-95 kg
Atomic Redster C9 Carbon Shift-In är den lättaste och snabbaste modellen från Atomic och en klar favorit bland deras egna åkare. 
 
Nyckeln i skidans fart ligger i Atomics Worldcup Race Carbon Insert och nya BI 6000 som möjliggör superglid i de flesta förhållanden. Nytt är också Nomex Featherlight Race Core och att skidan är lite bredare för ökad stabilitet. 
Atomic Redster C9 Carbon Classic är en väldigt populär modell som passar alla, från den hängivne motionären till hen som står överst på prispallen på VM i vinter.  
 
Utöver den nya Atomic-designen så är den stora nyheten att skidan har en inbyggd platta som fungerar ihop med nya flyttbara bindningen, Salomon Prolink Shift-In. Vrid bara vredet på bindningen för att justera grepp och glid utan att ta av dig skidorna. Vrid på Shift-In-vredet åt höger för bättre grepp eller åt vänster för mer glid – eller lämna vredet i mittläget om du vill ha det bästa av två världar. Anpassa skidan mer personligt efter åkstil och terräng!
 
OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Leverantörer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om behöver en.
 
Hur väljer jag längd på längdskidan?
Längden på skidorna beror i grunden på två saker, din längd och din vikt. Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är 20-30cm längre än kroppslängden (ca 5-10cm för skateskidor). Det är alltså "grundregeln". För vuxna måste man sedan kompromissa beroende på vad man väger. Kortare skidor görs för lättare åkare och längre skidor för tyngre åkare. Här kan man alltså få gå upp eller ner lite i skidlängd beroende på vikt.
Lämna en kommentar till oss om du vill att vi väljer längd åt dig när du beställer dina längdskidor.
Skulle du råka välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut dina längdskidor!

  

 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •