BLIZ

Bliz Breeze Nano Nordic Light

Visa produktinformation
Välj färg: Black w/ Coral Amber Blue Multi
1 299 kr

Delbetala från 54 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Kategori 1 = mot molnigt, absolut ett alternativ för en som inte vill ha klarlins. 

Bliz nya förstklassiga Nano Optics-linser har tagits fram genom att kombinera olika material i en enda lins. Nano Optics-linserna har en minimal förvrängning och en unik Anti-fog-behandling som är minst 3 gånger bättre än en vanlig dubbellins.

Utrustad med helt nya Nordic Light-lins, en högteknologisk lins som avsevärt förstärker kontrasterna i sämre ljusförhållanden (flatlight). Nordic Light-serien ser till att du presterar på topp även när ljuset sviker dig!

 
Bliz Breeze Nano Nordic Light gör dig redo för vilken sport eller aktivitet som helst. En tekniskt avancerad modell som passar utmärkt till alla olika sporter och aktiviteter. Superlätt i kombination med avancerade egenskaper ger dig oöverträffad sikt och justeringsmöjligheter. Det är svårt att komma på något som denna modellen inte passar till. Näsdel och skalmändar justerar du enkelt – men det är bara början. Byt ut skalmarna mot nackbandet, använd eller ta bort Top Bar som det passar dig bäst, och byt lins så ofta du behöver. 
 
Bliz Breeze har ram och skalmar i materialet TR90. Det är både starkt och säkert, samtidigt som det har låg vikt och är flexibelt. TR90 passar särskilt bra för glasögon, då det är lika bekvämt att bära vid både höga och låga temperaturer.
 
Vad som ingår:
  • Bliz Breeze Nano Nordic Light
  • Hårdare fodral
  • Mjukare tygficka 
 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •