BLIZ

Bliz Breeze Small Nano Nordic Light

Visa produktinformation
Välj färg: Matt Black w/ Begonia Violet Blue Multi
1 299 kr

Delbetala från 54 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Denna lins är en kategori 2 = växlande molnigt och sol. 

Bliz nya förstklassiga Nano Optics-linser har tagits fram genom att kombinera olika material i en enda lins. Nano Optics-linserna har en minimal förvrängning och en unik Anti-fog-behandling som är minst 3 gånger bättre än en vanlig dubbellins.
 
Utrustad med helt nya Nordic Light-lins, en högteknologisk lins som avsevärt förstärker kontrasterna i sämre ljusförhållanden (flatlight). Nordic Light-serien ser till att du presterar på topp även när ljuset sviker dig!
 
Bliz Breeze Nano Nordic Light Black w/ Violet Blue Multi gör dig redo för vilken sport eller aktivitet som helst. En tekniskt avancerad modell som passar utmärkt till alla olika sporter och aktiviteter. Superlätt i kombination med avancerade egenskaper ger dig oöverträffad sikt och justeringsmöjligheter. Det är svårt att komma på något som denna modellen inte passar till. Näsdel och skalmändar justerar du enkelt – men det är bara början. Byt ut skalmarna mot nackbandet, använd eller ta bort Top Bar som det passar dig bäst, och byt lins så ofta du behöver. 
 
Breeze har ram och skalmar i materialet TR90. Det är både starkt och säkert, samtidigt som det har låg vikt och är flexibelt. TR90 passar särskilt bra för glasögon, då det är lika bekvämt att bära vid både höga och låga temperaturer.
 
Som unik feature i Vision kan du sätta i en optisk adapter, du hittar den här. Slipa dem efter ditt personliga synfel . Vision är ett perfekt val för cykel, skidor och andra krävande multisporter. En chans att få helt optimal sikt efter dina personliga förutsättningar!
 
Vad som ingår:
  • Bliz Breeze Small Nano Nordic Light
  • Hårdare fodral
  • Mjukare tygficka
  • En extralins, Brown with silver mirror i filterkategori 3

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •