BLIZ

Bliz Matrix Small Nano Nordic Light

Visa produktinformation
Välj färg: Matt Black w/ Coral Amber Blue Multi
999 kr

Delbetala från 42 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Kategori 1 = mot molnigt, absolut ett alternativ för en som inte vill ha klarlins. 

Bliz nya förstklassiga Nano Optics-linser har tagits fram genom att kombinera olika material i en enda lins. Nano Optics-linserna har en minimal förvrängning och en unik Anti-fog-behandling som är minst 3 gånger bättre än en vanlig dubbellins.

Utrustad med helt nya Nordic Light-lins, en högteknologisk lins som avsevärt förstärker kontrasterna i sämre ljusförhållanden (flatlight). Nordic Light-serien ser till att du presterar på topp även när ljuset sviker dig!

Fulladdad med design, teknik och attityd. Matrix är den perfekta bågen för cykel, längdskidåkning och andra multisporter.

Med sitt cylindriska breda synfält kan du uppleva en ny dimension av omgivningen. Väl i race-position ökar du sikten med en betydande andel gentemot andra glasögon, vilket gör brillorna högpresterande i de mest krävande sporterna

Matrix är tillverkad i det lätta och flexibla materialet TR90 och kommer med justerbara skalmändar och näsdel för optimal passform och komfort.

Med strategiskt placerade ventilationshål i den övre delen av linsen ökar luftcirkulationen och minskar fuktigheten för ett imfritt användande. Glasögonen är testade och hyllade av flera kända idrottsmän runt om i världen. Matrix levererar ”likes” vart du än går, mycket tack vare den slående designen och dess fantastiska synfält. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •