BLIZ

Bliz Vision Nano Photochromic

Visa produktinformation
Välj färg: Matt Black w/ Brown Blue Multi
1 499 kr

Delbetala från 62 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Bliz nya förstklassiga Nano Optics-linser har tagits fram genom att kombinera olika material i en enda lins. Nano Optics-linserna har en minimal förvrängning och en unik Anti-fog-behandling som är minst 3 gånger bättre än en vanlig dubbellins. Denna modellen har en fotokromatisk lins som mörknar/ljusnar automatiskt efter styrkan på solljus (UV-ljus). Filterkategorin går mellan 1–3 beroende på väderfållande.


Bliz Vision, så justerbar att du kan göra den till din - bara din.

Vision är tekniskt avancerad med lätt vikt och Jawbone-teknologi. Näsdel och skalmar justeras lätt för oslagbar komfort. Den stora cylindriska linsen har hög optisk kvalitet, är okrossbar och maximerar ditt synfält, dessutom med effektiv ventilation. Vision har en Hydro Lens Tech™-lins som ger klar sikt i alla väderförhållanden. Vision är ett perfekt val för skidor, cykel och andra krävande sporter. En chans att få helt optimal sikt efter dina personliga förutsättningar.

Som unik feature i Vision kan du sätta i en optisk adapter, du hittar den här. Slipa dem efter ditt personliga synfel . Vision är ett perfekt val för cykel, skidor och andra krävande multisporter. En chans att få helt optimal sikt efter dina personliga förutsättningar!

Justeringsmöjligheter

Lämna inget åt slumpen och anpassa Vision efter dina behov. Utan Jawbone på förmiddagens löptur för att njuta av naturen med maximalt synfält och med hel ram på eftermiddagen för den skakiga MTB-turen. Designen är genomtänkt för att passa olika typer av ansikten. Skalmarna är utrustade med wire core som kan böjas och näsdelen är justerbar - allt för att hitta bästa passformen för just dig. Linsen är avtagbar och kan enkelt bytas ut mot andra linsfärger (köps till separat).

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •