Coxa Carry

Coxa Carry R2

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

CoXa Carry R2 är en ergonomisk multifunktionsryggsäck som passar utmärkt för tävling och träning. Den medföljande 2-liters vätskeblåsan ger tillräckligt med vätska för långa utmanande pass men behöver du mer ryms det ännu en 1-liters vattenblåsa i väskan, ingår ej dock. Även med 3 liters vätska i väskan har du utrymme över till din övriga packning. R2 upplevs otroligt lätt, bärsystemet tillsammans med de smarta justerbara höft- och axelremmarna gör att överkroppen är helt fri från tryck och friktion i alla rörelser. Perfekt för löpning, längd­åkning och mountainbike.
 
Det patenterade svenska bärsystemet är välformat och gör ryggsäcken bekväm, stabil och följsam. Vikten fördelas till höften och ryggsäcken upplevs som helt viktlös. Överkroppen ges full rörelsefrihet. Coxa-ryggsäcken är utvecklad för att vara en av de säkraste ryggsäckarna på marknaden. Den är lätt att ta på och av, skulle du fastna någonstans kan du ta bort ryggsäcken på en sekund om det behövs. Spännet har Quick Release och är tillverkat exklusivt för Coxa av världsledande Duraflex.
 
CoXa Carry R2 har plats för två separata vätskesystem upp till totalt tre liter (2+1 liter) som placeras i den anpassade fickan nedre sektionen. Hällorna på axelbanden håller vätskeslang, bars eller gel på plats.
För extra säkerhet är Coxa R2 utrustad med 3M™ reflexmaterial. När reflexmaterialet träffas av strålkastarljus syns du tydligt på ca 125 meters håll.
 
På ryggen finns en röd LED-lampa som ger dig ökad säkerhet vid aktivitet under mörka tränings- eller tävlingstillfällen. Välj mellan två lägen, fast eller blinkande ljus.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •