Fischer Längdskidor

Speedmax 3D Classic Plus 902

Visa produktinformation
Välj längd: 187 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
9 999 kr

Delbetala från 417 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Detta är en av många längdskidor som är tillgängliga för förbokning till nästa säsong. Missa inte chansen att få ett riktigt guldpar från leverantörernas fabriker och racingavdelningar. Förbokade längdskidor levereras under tidig höst.
 
 
Fischer är etta på längdskidor och till denna vintern har dem släppt den nya Speedmax Helium Skate som är den stora nyheten, otroligt lätt och tog många vinster vid OS i våras.
 
Årets version av Fischer Speedmax 3D Classic har ny design och något avsmalnad topp för att göra den lättare. Annars är det en modell som i mångt och mycket är lik förra året. Fischer Speedmax 3D Classic 812 IFP har den nya 3D-konstruktionen som innebär kort och gott tre dimensioner av glid.
 
På 3D-modellerna hittar du bland annat gula sidokanter av belag som kan vallas för ännu bättre glid!
 
Fischer Speedmax 3D Classic Plus tillverkas med Fischer unika Cold base bonding-teknik där skidan sätts ihop utan värme vilket gör att belaget ej förstörs i värmeugn och därmed tar åt sig valla bättre, glider bättre med en kärna som inte påverkas av väderförhållanden.

Skidan påverkas inte av vilken temperatur det är ute, det blir inga spänningar och vi ser en extrem jämn kvalitet på alla skidor som tillverkas. Det är ytterst sällan vi får in en reklamation på Fischer. 
 
Vi säger att Fischer är ett säkert köp med klasskidor rakt igenom. Lite högre i pris kontra konkurrenterna men du har absolut störst chans i skidspåret att dominera utför i glid på ett par Fischer.  
  
Vilken spannkurva ska du välja, 902 eller 812?

Fischer Speedmax 3D Classic Plus kommer med två typer av spannkurvor. 902 och 812 och enkelt förklarat så väljer du 902 för sina allroundegenskaper och för sina bättre egenskaper i fuktiga förhållanden. 812 har även den fina allroundegenskaper och bättre egenskaper i kyliga/torr förhållanden.
 
Om du är osäker på vilket spann du ska ha så kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt.
 
Du kan endast välja plusbelag på Fischers bättre modeller. Plusbelaget har alltid gällt som outstanding ETTA hos Fischer och vi har alltid rekommenderat Plusbelag till er. 
 
 

OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Fischer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om behöver en.

 

Hur väljer jag längd på längdskidan?
Längden på skidorna beror i grunden på två saker, din längd och din vikt. Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är 20-30cm längre än kroppslängden (ca 5-10cm för skateskidor). Det är alltså "grundregeln". För vuxna måste man sedan kompromissa beroende på vad man väger. Kortare skidor görs för lättare åkare och längre skidor för tyngre åkare. Här kan man alltså få gå upp eller ner lite i skidlängd beroende på vikt.
Lämna en kommentar till oss om du vill att vi väljer längd åt dig när du beställer dina längdskidor.

Skulle du råka välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut dina längdskidor!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •