Fischer Stakskidor

Speedmax 3D DP Sprint IFP

Visa produktinformation
Välj längd: 191 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
9 999 kr

Delbetala från 417 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Detta är en av många längdskidor som är tillgängliga för förbokning till nästa säsong. Missa inte chansen att få ett riktigt guldpar från leverantörernas fabriker och racingavdelningar. Förbokade längdskidor levereras under tidig höst.

Fischer Speedmax 3D DP Sprint IFP med 3D-tekniken som öppnar upp ännu en dimension för bättre glid. En mycket populär modell för dig som kräver riktigt bra kvalitet och som vill ge dig absolut bästa förutsättningarna för att lyckas i spåren. Modellen tillverkas endast i en längd, 191 cm. Den kortare längden på skidan gör att man kan ligga tätare mot åkarna framför och nyttja "slip streamen" som gör det mer energisnålt att åka, perfekt på långlopp!

Skidan tillverkas med Fischer unika Cold base bonding-teknik där skidan sätts ihop utan värme vilket gör att belaget ej förstörs i värmeugn och därmed tar åt sig valla bättre, glider bättre med en kärna som inte påverkas av väderförhållanden.

OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Fischer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om behöver en.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •