Fischer Skateskidor

Speedmax 3D Skate Plus IFP

Visa produktinformation
Välj längd: 171 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
9 999 kr

Delbetala från 417 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Fischer är etta på längdskidor och till denna vintern har dem släppt den nya Speedmax Helium Skate som är den stora nyheten, otroligt lätt och tog många vinster vid OS i våras.
 
Årets version av Fischer Speedmax 3D Skate Plus IFP har ny design och något avsmalnad topp för att göra den lättare och tillsammans med klassiska "hole-tekniken" gör den ännu smidigare i spåret. Annars är det en modell som i mångt och mycket är lik förra året. Modellen har den nya 3D-konstruktionen som innebär kort och gott tre dimensioner av glid.

Fischer Speedmax 3D Skate Plus IFP har plus-belag som vi tycker fungerar BÄST i alla typer av snö och temperatur! 

Modellen tillverkas med Fischer unika Cold base bonding-teknik där skidan sätts ihop utan värme vilket gör att belaget ej förstörs i värmeugn och därmed tar åt sig valla bättre, glider bättre med en kärna som inte påverkas av väderförhållanden. Skidan påverkas inte av temperatur det är ute, det blir inga spänningar och vi ser en extrem jämn kvalitet på alla skidor som tillverkas. Det är ytterst sällan vi får in en reklamation på Fischer. 

Och så klart Fischers RACE CODE-märkning som bekräftar att du väljer världscupsutrustning. Samma utrustning som den yttersta världseliten åker med.

Skateskidor från Fischer är ett säkert köp för att glida snabbt över banan, det skriver vi under på.

OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Fischer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om behöver en.

 

Vilken längd ska du välja på skateskidan?
Längden på skidorna beror i grunden på två saker, din längd och din vikt. Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är ca 5-10cm för skateskidor. Barn och juniorer bör ha 0-10cm för skateskidor. Det är alltså "grundregeln". För vuxna måste man sedan kompromissa beroende på vad man väger. Kortare skidor görs för lättare åkare och längre skidor för tyngre åkare. Här kan man alltså få gå upp eller ner lite i skidlängd beroende på vikt.

Skulle du råka välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut dina längdskidor!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •