Fischer Skateskidor

Speedmax Helium Skate Plus

Visa produktinformation
Välj längd: 176 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
10 999 kr

Delbetala från 458 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

WOW säger vi! Vi såg den första gången på tävling under OS och den skördade stora framgångar. Fischer Speedmax Helium Skate Plus är Fischers nya superskida i skate på otroligt lätta 950 gram. Tack vare en ny kärna, Helium Shield och World Cup tip kan Fischer kapa vikten. Fischer visar återigen igen varför vi alltid rankat deras toppskidor högt. Om du ska ha det absolut bästa i vinter är det denna modellen som gäller, här kommer du kapa dem sista hundradelarna för att nå toppen!

Fischer Speedmax 3D Skate Plus IFP har plus-belag som vi tycker fungerar BÄST i alla typer av snö och temperatur. Den nya 3D-konstruktionen ser man genom dem gula sidokanter av belag som kan vallas för ännu bättre glid!

Modellen tillverkas med Fischer unika Cold base bonding-teknik där skidan sätts ihop utan värme vilket gör att belaget ej förstörs i värmeugn och därmed tar åt sig valla bättre, glider bättre med en kärna som inte påverkas av väderförhållanden. Skidan påverkas inte av temperatur det är ute, det blir inga spänningar och vi ser en extrem jämn kvalitet på alla skidor som tillverkas. Det är ytterst sällan vi får in en reklamation på Fischer. 

Och så klart Fischers RACE CODE-märkning som bekräftar att du väljer världscupsutrustning. Samma utrustning som den yttersta världseliten åker med.

OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Fischer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om behöver en.

 

Vilken längd ska du välja på skateskidan?
Längden på skidorna beror i grunden på två saker, din längd och din vikt. Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är ca 5-10cm för skateskidor. Barn och juniorer bör ha 0-10cm för skateskidor. Det är alltså "grundregeln". För vuxna måste man sedan kompromissa beroende på vad man väger. Kortare skidor görs för lättare åkare och längre skidor för tyngre åkare. Här kan man alltså få gå upp eller ner lite i skidlängd beroende på vikt.

Skulle du råka välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut dina längdskidor!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •