Garmin Pulsklocka

Epix Gen 2 Sapphire

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Garmin Epix Gen 2 Slate Gray w/ Black är en premium multisportklocka med en grym AMOLED-skärm med sapphire-lins och boettring i titan som har upp till 16 dagars batteritid. Håll dig uppkopplad med smarta funktioner, Garmin Pay kontaktlös betalning och musiklagring.

Förstå din kropp bättre med hälsoövervakning dygnet runt som registrerar Pulse Ox2, puls3, andning mm. Träna hur du vill med fler än 30 aktivitetsappar och ta det ett steg längre med prestationsmätning och Garmin Coach träningsplaner.

 

När du är redo för äventyr, kan du ladda ner TopoActive kartor via Wi-Fi®, eller få det förinstallerat på Sapphire-modellerna.

 

Några av nyheterna:  

  • Designad för att passa en aktiv livsstil - Riktigt grym 1,3” always-on AMOLED-skärmen väcker din klocka till liv, även i starkt solljus.
  • Pekskärm och knappar - Välbekanta knappar som fungerar i alla miljöer tillsammans med en ny responsiv skärm och nytt pekskärms-gränssnitt för snabb tillgång till val och funktioner. 
  • Uthållighet i real-tid - Använd den här datan för att hantera din ansträngning och bättre förstå hur din uthållighet förändras under en aktivitet och kunna undvika överansträngning i början på ditt träningspass. 
  • HIIT-pass - Använd den här nya aktivitetsprofilen med olika timers för att köra och registrera dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och andra anpassade pass. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera.  
  • Fullständig produktinformation hittar du på Garmin hemsida, länk här 

Sen finns allt det andra som gör klockan till kanske en av dem bästa för just träning i alla former. Sportappar för flera av dem vanliga sporterna med anpassade skärmar för just den sporten. Ihopparad med HRM-Pro pulsband (säljs separat), får du skidkraft som mäter din aktuella träningsbelastning när du åker längdskidor. Återhämtningsrådgivare, VO2 Max indikator, PacePro-funktion, Prestations-data och mycket mycket mer som gör att du kan maximera din träning på alla sätt.

 

Batteritider: 

Smartwatch: Upp till 6 dagar/16 dagar med viloläge aktiverat

GPS: Upp till 30 timmar/42timmar med viloläge aktiverat

Expedition GPS: Upp till 14 dagar med viloläge aktiverat

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •