Garmin Pulsklocka

Forerunner 265

Visa produktinformation
Välj färg: Whitestone/Tidal Blue
5 099 kr  -16%
Rek. pris: 6 049 kr

Delbetala från 212 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Träna "briljant" med Garmin Forerunner 265 med den nya färgsprakande AMOLED-skärmen med touchfunktion. Utöver den nya skärmen finns nu också träningsberedskaps-funktionen – som talar om för dig när du är redo för en produktiv session – hjälper dig att krossa dina mål. Samt handledsbaserad löpdynamik som bara funnits i dem dyrare modellerna innan. Den här funktionen ger avancerad löpdynamik så som löpkraft, markkontakttid, steglängd, vertikalt förhållande och mer, utan behov av ytterligare tillbehör.

Vakna till din morgonrapport med HRV-status för att se hälsoinsikter tillsammans med en översikt över sömn, återhämtning och träningsutsikter1. Planera din tävlingsstrategi med tävlingswidgeten, som möjliggör personliga dagliga föreslagna träningspass som anpassar sig till prestation, återhämtning, loppet du kör och dess kurs. Gör dig redo att få ut det mesta av varje löpning med handledsbaserad löpkraft och multibands GPS. Och när du vill bryta av din löpträning så finns det att välja bland mer än 30 aktivitetsprofiler, inklusive triathlon, cykling, simning och mer. 

Upp till 13 dagars batteritid i smartwatch-läget är du alltid redo för ett skönt löppass, ett tufft pass på gymmet eller ett tävlingslopp. 

För fullständig information om klockan, besök Garmins sida här.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •