Garmin Tillbehör

Swim 2

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Simma var du vill och träna överallt med Garmin Swim 2 för simning. Använd den i bassäng eller i öppet vatten för att registrera handledspuls under vatten och för att se till att du är på rätt spår genom att registrera distans, tempo, antal simtag, simtagstyp och distans per simtag. Allt du behöver är vatten!
 
Handledsbaserad pulsmätning under vatten
Garmin Swim 2 med Elevate™-teknik för pulsmätning vid handleden dygnet runt, även under simaktiviteter. Håll koll på din puls i realtid när du simmar, kolla dina medel- och maxvärden vid vila och analysera sedan din puls efter simning i Garmin Connect.
 
Bassäng och öppet vatten
Registrera ditt träningspass i vatten med den här klockan. Med hjälp av inbyggd GPS kan du träna i sjöar, hav och floder medan du registrerar distans, tempo, antal simtag, simtagstempo, simtagslängd och SWOLF-poäng för att mäta simningens effektivitet. Om du föredrar att simma i bassäng kan du använda alla de avancerade bassängfunktionerna, inklusive en ny funktion för automatisk vila som automatiskt spårar dina vilo- och simintervall – inga knapptryckningar krävs.
 
Avancerade simningsfunktioner
Avancerad träning behöver avancerade funktioner, och därför har vi lagt till ännu fler på Garmin Swim 2 smartwatch. Med Kritisk simhastighet approximeras din anaeroba tröskelhastighet och du kan använda den som vägledning för träningen och för att hålla reda på dina framsteg. Med vändningsbaserade tempomeddelanden kan du enkelt att hålla koll och uppnå dina mål. Med träningsloggning spårar du tid och distans för övningar som spark, simning med en arm och roddövningar. När du behöver en paus kan Garmin Swim 2 spåra din vila med två typer av vilotimer.
 
Skapad för vatten
Garmin Swim 2 är tunn och lätt, utformad för att aldrig sakta ned dig i vattnet. Garmin Chroma Display™-tekniken i fullfärg är alltid på och är lätt att läsa av, även i direkt solljus. Tack vare det tillförlitliga gränssnittet med fem knappar kan du enkelt starta träningspass, visa data, logga övningar eller ändra inställningar utan att behöva oroa dig för att vattnet ska störa. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •