GIRO Hjälm

Agilis MIPS

Visa produktinformation
Välj färg: Black/Citron
Välj storlek: S
824 kr  -25%
Rek. pris: 1 099 kr

Delbetala från 34 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Giro Agilis MIPS har luftig design och något djupare täckning med en mängd olika prestandafunktioner. Passformen är bekväm och säker tack vare det justerbara Roc Loc® 5.5 och MIPS-systemet. Hjälmen kombinerar passform- och positioneringsjusteringar samtidigt som den integreras med MIPS-tekniken för extra skydd vid sidopåverkan. Det yttre Hardbody™-skalet är gjutet av ett tufft polykarbonat med ett EPS-skumfoder för att förbättra hållbarhet och ventilation.
 
Roc Loc® 5.5
Roc Loc® 5.5 passningssystem sluter jämt runt huvudet och skapar god komfort. Både passform, spänning och lutning kan snabbt justeras med enhandsfattning.
 
MIPS®
Hjälmen har integrerat MIPS - Multi-directional Impact Protection System - som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada.
 
Finns i tre storlekar:
S - 51-55cm
M -  55-59cm
L - 59-63cm

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •