Hoka One One Trailskor

Challenger ATR 6 GTX M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: US 10
Välj färg: Outer Space/Butterfly
1 759 kr  -20%
Rek. pris: 2 199 kr

Delbetala från 73 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Nu lanserar Hoka One One 6:e generationen av Challenger ATR. ATR är en förkortning av ”all terrain” vilket betyder att den fungerar både i terrängen och att den dämpade mellansulan säkerställer en mjuk och skön löpning på vägen. GTX-modellen har en andningsbar och vattenavvisande GORE-TEX-ovandel som är utformad för att hålla fötterna torra i olika väder.

 

Challenger ATR 6s yttersula har en zonkonstruktion för att optimera grepp och vikt. Yttersulan är utvecklad med breda, nära varandra placerade dobbar i zoner och ger jämna övergångar från en yta till en annan. Challenger ATR 6 använder återvunnet UNIFI REPREVE®-garn i en nyutvecklad ovandel med hög komfort och fin passform. Samt delar av tungan använder samma UNIFI REPREVE®-garn. 

 

Hoka One One Challenger ATR 6 GTX är en väg-till-stig sko som passar bra både på asfalt och stigar som nu i GTX-modellen har en ovandel som skyddar mot väta och håller fötterna torra. Ger skön dämpning och kontroll både på stigar och väg. Vill du ha en sko för mer teknisk terräng, släng ett öga på Hoka One One Torrent 2. Perfekt att ha både ATR 6 och Torrent 2 i sko-snurren. ATR 6 för de lugna passen och Torrent 2 för snabba och tekniska pass.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •