Hoka One One Löparskor
Skyward X W

Visa produktinformation
Välj skostorlek: USL 5
Välj färg: Blanc de Blanc/Swim Day
3 199 kr
avarda

Delbetala från 133 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Hoka One One Skyward X M är en maxdämpad allround-modell med högsta möjliga komfort och dämpning men också väldigt bra stabiliserande egenskaper gör att detta är en modell som passar alla. En specialutformad kolfiberplatta som är stabilare i häl och framfot men med mer flex i mitten som gör att fler kan nyttja fördelarna med kolfiberplattan. Allt som allt kommer du kunna springa längre, mycket mer bekvämt och mer avslappnat med fräschare ben som resultat. 

Mellansulan har en mix av grymma PEBA-skum längst upp mot foten och stabilserande EVA-skum närmast marken. Mixen gör att du får hög komfort och mer dämpning men samtidigt en stabil plattform även att skorna är så väldigt höga, hela 48 mm tjock mellansula. Mellan dessa två lager av skum finns en H-formad kolfiberplatta som ger riktigt bra stabilserande egenskaper i isättning och frånskjut medans den H-formade designen är mer flexibel i mitten vilket ger extra spänst i frånskjutet. Tillsammans med HOKA's lättare rocker-profil, vaggformade mellansulan, får man ett steg med minimal energiförlust där man smidigt rullar genom steget.

Ovandelens material är tillverkat av återvunnen polyester med en stickning som är mjuk och skön. Den omfamnar verkligen foten och med sina ventilations-hål andas materialet bra och ger ett väldigt skön komfort länge. Hälkappan har en bra mängd fyllning som är mjuk och skön med en utanpåliggande förstärkningar som håller foten på plats och ger extra stabilitet.

HOKA Skyward X är en modell som har mycket av allt. Det här är skon för långa löpturer och återhämtningsjoggar där du vill skona dina ben så mycket som möjligt, utan att kompromissa med en livlig löpkänsla. För mindre erfarna eller tyngre löpare kan detta även fungera som en utmärkt tävlingssko för de längsta sträckorna.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •