Icebug

Icebug Capra RB9X M

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Icebug Capra RB9X M RainyNight är framtagen tillsammans med Tove Alexandersson, världsmästare i skyrunning och orientering. Modellen är lätt och smidig och passar också för traillöpning. Capra har en yttersula i RB9X som ger dig bästa grepp på torra och våta underlag, samtidigt som mellansulan bibehåller komforten även under långa pass. För den här skon rekommenderar vi att du väljer en halv storlek större än din vanliga storlek.
 
Capra RB9X är för dig som älskar terränglöpning, framtagen för löpare som vill ha följsamma skor som också är sköna under långa pass och längre tävlingar i teknisk terräng. Icebug har kombinerat en snäv passform med en rymlig tåbox tillsammans med en yttersula som fått ett nytt unikt mönster – för att du ska trivas lika bra som en bergsget på steniga klättringar och utförslöpningar. För att skydda foten är skons främre del utrustad med Rock Shield, som skyddar mot vassa stenar. Med en mudguard runt hela skon, samt plös och krage med vaddering som har låg vattenabsorption, tål den också terräng av lite besvärligare karaktär utan att bli tung.
 
Trots alla finesser i ytterdelarna av Capra RB9X är det förmodligen i mellansulan som skons främsta egenskaper sitter: Capra är utrustad med en BUGforce-mellansula kombinerat med en 360° Dual density-ram, för att ge ökad vridstyvhet i den här delen av skon. Det speciella med BUGforce-sulan är att den ger dämpning i landningen och släpper tillbaka delar av energin när du skjuter ifrån. Yttersulan med vårt världsledande RB9X-gummi som har fenomenalt grepp även på våta underlag. Givetvis är materialen i skon noga utvalda med hållbarhet i åtanke för att minimera vår klimatpåverkan så mycket som möjligt.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •