Skidkläder Set

Hos oss hittar du alltid skidkläder som är framtagna för att ge skidåkaren en riktigt härlig dag i spåren och bra fart i tävlingarna.

Våra skidkläder

Finns i prisvärda set med skidjacka och byxa/tights från de stora varumärkena som kan sin sak. Våra klädset är utvalda av erfarna längdskidspecialister hos oss och skidkläderna håller alltid hög kvalitet och funktion som ska klara av långa dagar i skidspåren med bibehållen känsla och komfort. Alla våra kläder på den här sidan fungerar som lager tre, ett yttre skal som skyddar dig mer eller mindre mot kyla, vind och vatten. En bra skidjacka och ett bra skidset håller dig torr och varm under hela resan och låter dig röra din kropp dig fritt i dina aktiviteter. Det finns en mängd olika funktioner och egenskaper i modellerna som passform, vindskydd, vattenavvisande material, mesh-paneler, säkra fickor, med luva eller inte, reflekterande material, med eller utan lätt fodring och så vidare.

Set med kläder för längdåkning

Vi har skidkläder till din längdåkning som passar både motionären som elitåkaren som tävlar i världsklass och många av våra produkter ser du i värdscupsammanhang. Handlar du skidkläder i set så matchar skidbyxan och skidjackan vilket gör att du även ser snabb ut i spåret!

Hos Pölder Sport hittar du alltid snygga skidklkäder för dam, herr och junior. När du handlar skidkläder online av oss så har du alltid 90 dagars öppet köp och ångerrätt, vi har också fria byten och reklamationer. Pölder Sport är en längdspecialist och vi kan det här med skidkläder och längdskidor och hur de rätta valen gör din upplevelse till den bästa.

Läs mer +
Sortera
Visar 46 av 46