Icebug Trailskor

Horizon RB9X M

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Icebug Horizon M RB9X Black/Lightmint är en sko framtragen för alla som vill lämna asfalten till förmån för skogsvägar och stigar. Yttersulan i RB9X ger fantastiskt grepp på både torra och våta underlag, samtidigt som den väldämpade mellansulan bidrar till en hög komfortgrad. 

 

Icebug Horizon RB9X lämpar sig väl för grusvägar och lättare terräng, perfekt för dig som vill utforska löpningen på andra underlag än asfalt. Den mjuka och luftiga överdelen ger tillsammans med den vadderade plösen och kragen en mycket bekväm sko, som också sitter bra tack vare ett genomtänkt snörsystem. Plösen ger en strumpliknande känsla, och med den lite rymligare tåboxen kommer du märka att den här skon är bekväm också under längre rundor i blandad terräng. Den heldämpade mellansulan ger också den ökad komfort, såväl som vridstyvhet. 

 

Den här skon har 7 mm drop, vilket vi anser vara det perfekta för en sko som ska funka för hög fart i lätt terräng såväl som för längre och lugnare återhämtningsrundor. Både tå- och hälkappan har en skyddande TPU-mudguard och yttersulan i RB9X-gummi ger dig marknadsledande dubbfritt grepp under årets mildare årstider, oavsett väderlek eller underlag.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •