INOV-8

Inov-8 Oroc 270 W

Visa produktinformation
Välj skostorlek: UK 4
Välj färg: Blue/Orange
999 kr  -41%
Rek. pris: 1 699 kr

Delbetala från 42 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Nu är den här! Inov-8 Oroc 270 för damer som erbjuder en värIdspremiär för nya tekniken TWIN-SPIKE. Den lätta modellen är för dig som orienterar, springer off-trail och i tuffare terränger, i fjällen och andra berg. Oavsett underlag så ger dig OROC 270 alltid fart och ett grepp med kontroll i världsklass. 
 
Oroc 270 är världens första orienteringssko med den revolutionerande Twin-spike teknologin för det ultimata greppet i tuff och extrem terräng. 
Modellen har en yttersula av greppig gummi med dubbla manganstålspikar som river tag i is och frusna underlag, ger dig stabilt grepp på steniga och leriga off-trail pass och den speed du behöver för tävlingar och race. Manganstål kännetecknas bl. a. av att det har en mycket hög motståndskraft.
 
Självförtroende är en av de viktigare egenskaperna du behöver hitta i en orienteringssko och här ger dig Inov-8 Oroc 270 full pott. Förtroendemätaren slår i taket och du springer med full fokus på rätt saker. Skon väger 270g och konstruktionen bjuder på tåliga och hållbara komponenter rakt igenom, som den ballistiska sömlösa överdelen i nylon som är motståndskraftig. Passformen är precis och håller dina fötter säkra när du springer på skrå och den relativt låga droppen på 3 mm gör så att skon med full kontroll svarar på de förändringar underlaget ger dig. Inov-8 Oroc 270 för damer är för dig som orienterar och för dig som springer mycket i tuff terräng. Ge dig ut med självförtroende!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •