Madshus Stakskidor
Race Speed DP -24

Visa produktinformation
Välj längd: 192 CM
Information för montering
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
3 499 kr

Ej i lager

Beskrivning

Madshus Race Speed DP har inför säsongen 24/25 fått stora förändringar i grunden som nu är både lättare, stabilare och med ännu bättre kraftöverföring. Race Speed DP har inte värstingmaterial som finns i Redline-serien men fortfarande väldigt stabil kärna och fint belag som ger bra förutsättningar.

Race Speed DP är en väldigt prisvärd stakskida som är mer riktad mot motionären men som också fungerar för eliten. Skidans egenskaper ger ökad fart vid stakning och bibehåller farten bättre vid uppförsstakning. Race Speed DP garanterar dig hög toppfart och en bred glidprofil som passer för långlopp där både temperatur och snöförhållanden skiftar. 

OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Många leverantörer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om du behöver en.

Hur väljer jag längd på längdskidan?

Det är inte säkert att du vet vilken längd du ska ha på dina längdskidor. Lugn, skriver du lite info om dig själv i inforutan så plockar vi ändå ut rätt par till dig. Du behöver en skida som är ca 20-30cm längre än vad du själv är. Valet av längd beror även på vad du väger.

Skulle du välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut längdskidorna!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •