Madshus

Madshus Redline 3.0 Classic Cold

Visa produktinformation
Välj längd: 192 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
3 009 kr  -54%
Rek. pris: 6 499 kr

Delbetala från 125 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

OBS VIKTIGT!! Vissa längder finns bara i ett specifikt vikt-intervall:

  • 182 cm / 40-50 kg
  • 187 cm / 55-65 kg
  • 197 cm / 65-75 kg
  • 202 cm / 90-100 kg
Just nu fyller vi på våra skidhyllor med längdskidor och många modeller levereras med start under tidig höst 2021. Hör gärna med oss om du vill veta mer om leveranstider inför vintern för ditt val av längdskidor.
 
Cold-modellen är skapad för att vallas med burkvalla och har medium till långa tryckzoner anpassade för allroundsnö till kallare snö.
 
Till skillnad från tidigare modeller av Madshus Redline-skidor där spannet bara användes för att påverka skidornas styvhet, har dessutom skidans materialuppbyggnad justerats för att tydligare påverka specifikationen, bättre lyfta fram skidans kvaliteter och förbättra prestandan. Lika viktigt som dessa ändringar i skidkonstruktionen är att spann-utformningen har ändrats för att möta dagens behov i skidvärlden. Stakning är en central del av modern skidåkning, och det återspeglas i skidorna.
 
Madshus Redline 3.0 Classic är tävlingsskidan med närmast friktionslöst glid vid stakning och vid kraftig frånspark i diagonalen. Madshus har uppnått detta genom att fokusera på skidans dynamiska egenskaper och granska hur skidans respons är genom de olika åkfaserna och viktbelastningar. 
 

Hur väljer jag längd på längdskidan?

Det är inte säkert att du vet vilken längd du ska ha på dina längdskidor. Lugn, skriver du lite info om dig själv i inforutan så plockar vi ändå ut rätt par till dig. Du behöver en skida som är ca 20-30cm längre än vad du själv är. Valet av längd beror även på vad du väger.

Skulle du välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut längdskidorna!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •