Madshus Längdskidor

Redline Classic Cold

Visa produktinformation
Välj längd: 192 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
6 999 kr

Delbetala från 292 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Detta är en av många längdskidor som är tillgängliga för förbokning till nästa säsong. Missa inte chansen att få ett riktigt guldpar från leverantörernas fabriker och racingavdelningar. Förbokade längdskidor levereras under tidig höst.
 
 
Madshus helt nya Redline-serien är deras mest avancerade skidor, om det har varit riktigt bra innan så är dessa vassare än någonsin. Skidorna är tillverkade i ett nära samarbete med några av de absolut snabbaste åkarna i världen för att dem ska åka så snabbt som möjligt. Det finns mycket att skriva men lita på oss, Madshus Redline klassiska-skidor är bland det bästa du kan ha under fötterna!
 
Cold-modellen är skapad för att vallas med burkvalla och har medium till långa tryckzoner anpassade för allroundsnö till kallare snö.
 

Hur väljer jag längd på längdskidan?

Det är inte säkert att du vet vilken längd du ska ha på dina längdskidor. Lugn, skriver du lite info om dig själv i inforutan så plockar vi ändå ut rätt par till dig. Du behöver en skida som är ca 20-30cm längre än vad du själv är. Valet av längd beror även på vad du väger.

Skulle du välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut längdskidorna!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •