Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Crawlcoachen

Att jobba med en person som Crawlcoachen är viktigt för oss på Pölder Sport eftersom vi kan plocka det bästa ur våra världar både i hjärtat och ur en hållbarhetssynpunkt. Det gemensamma att nå fram till människor för att få dem att må så bra som möjligt genom träning är något som alltid motiverar oss i vårt arbete.

Crawlcoachen Ann-Louise Carlsson, Jönköping

Crawlcoachen har jobbat med träning i många år och har sen starten med företaget Carlsson i form framgångsrikt coachat långt över 500 simmare på olika nivåer. Hos Crawlcoachen finns allt från grundkursen Learn i crawl till spetskompetens som personlig tränare där redan dedikerade och vana simmare hittar mer fart och bättre teknik till stora utmaningar såsom Ironman, Triathlon, Swimrun och Open Water-tävlingar.

-Det är mötet och samspelet i inlärningsprocessen som fascinerar mig mest. Med lekfulla upplevelser utöver det vanliga hittar vi nya dimensioner i simningen och där utvecklas vi massor och hittar det där vi gärna upplever igen, säger Crawlcoachen som alltid har intentionen att ge simmarna mer än de förväntar sig.

I samarbetet med ResDig Camp med träningsresor till Playitas flera gånger om året beskrivs Ann-Louise som en av Sveriges främsta Crawlcoacher med en unik förmåga att få sina simmare att utvecklas. Ann-Louise var tävlingssimmare under ungdomsåren och har en bred träningsbakgrund. Tidigare har hon också också arbetat som idrottslärare och träningsansvarig på Friskis Jönköping. Ann-Louise är också Yogaledare och yogan är ett fantastiskt komplement till simningen. När crawlcoachen tränar själv blir det en mix av uteträning, anpassat efter säsong, simning både ute och inne, Swimrun, Längdskidåkning, Rullskidor, löpning, yoga och gruppträning av olika slag.

Crawlcoachens tjänster

Crawlcoachens simkurser för våren är ute nu. Där hittar du grundkursen Learn i crawl, teknikträning (nästa steg) i Letgo och för dedikerade simmare som vill lägga mer tid och engagemang för att utvecklas finns kursen Fart&Frekvens. Som bonus finns också redan nu möjlighet att boka sin plats i Open Waterklubben. Klubben för alla som är intresserade av att träna Open Water och komma igång med Swimrun i sommar. Crawlcoachen med Coacher bjuder på upplevelser utöver det vanliga, härlig gemenskap och lekfullhet. I Open Waterklubben finns simmare på alla nivåer.