Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Crawlcoachen

Att jobba med en person som Crawlcoachen är viktigt för oss på Pölder Sport eftersom vi kan plocka det bästa ur våra världar både i hjärtat och ur en hållbarhetssynpunkt. Det gemensamma att nå fram till människor för att få dem att må så bra som möjligt genom träning är något som alltid motiverar oss i vårt arbete.

Crawlcoachen Ann-Louise Carlsson, Jönköping

Crawlcoachen har jobbat med träning i många år och har sen starten med företaget Carlsson i form framgångsrikt coachat långt över 500 simmare på olika nivåer. Hos Crawlcoachen finns allt från grundkursen Learn i crawl till spetskompetens som personlig tränare där redan dedikerade och vana simmare hittar mer fart och bättre teknik till stora utmaningar såsom Ironman, Triathlon, Swimrun och Open Water-tävlingar.

-Det är mötet och samspelet i inlärningsprocessen som fascinerar mig mest. Med lekfulla upplevelser utöver det vanliga hittar vi nya dimensioner i simningen och där utvecklas vi massor och hittar det där vi gärna upplever igen, säger Crawlcoachen som alltid har intentionen att ge simmarna mer än de förväntar sig.

I samarbetet med ResDig Camp med träningsresor till Playitas beskrivs Ann-Louise som en av Sveriges främsta Crawlcoacher med en unik förmåga att få sina simmare att utvecklas. Ann-Louise var tävlingssimmare under ungdomsåren och har en bred träningsbakgrund. Tidigare har hon också också arbetat som idrottslärare och träningsansvarig på Friskis Jönköping. Ann-Louise är också Yogaledare och yogan är ett fantastiskt komplement till simningen. När crawlcoachen tränar själv blir det en mix av uteträning, anpassat efter säsong, simning både ute och inne, Swimrun, Längdskidåkning, Rullskidor, löpning, yoga och gruppträning av olika slag.

Crawlcoachens tjänster

Crawlcoachens simkurser för hösten är ute nu. Där hittar du grundkursen Learn i crawl, teknikträning (nästa steg) i Letgo. Crawlcoachen med Coacher bjuder på upplevelser utöver det vanliga, härlig gemenskap och lekfullhet.

Mer info om Crawlcoachens kurser och datum

Crawlcoachens största del i verksamheten är att coacha individuellt och i par. Den verksamheten är basen i utbudet. Här simmar allt från helt nya som vill lära sig crawl till triathleter som vill vässa tid och teknik på större tävlingar såsom Ironman. För att boka tid mailar du din förfrågan till crawlcoachen@carlssoniform.se

I kursen Learn💚 får du chansen att lära dig crawl tillsammans i grupp och få personlig feedback på din egen crawlteknik. Kursen Learn passar dig som är helt ny på crawl och det är en fantastisk investering. Här lär du dig crawl tillsammans i grupp och får personlig feedback på din egen crawlteknik.
Att kunna crawla ger magisk frihetskänsla!

Kursen hålls under höstterminen och består av följande 4 tillfällen:
Vecka 42
21/10 12.00-13.15
22/10 12.00-13.00

Vecka 46
18/11 12.00-13.15
19/11 12.00-13.00

I kursen Learn, har vi satsat på att starta med gott och bekvämt utrymme på Flaket i Rosenlundsbadet, där du också bottnar. Det begränsade antalet platser per kurs gör att var och en också får enskild coachning i kursutrymmet.

Kursavgift
I avgiften 1790kr ingår förutom kurstillfällena:
-badmössa
-Simpass med teknikövningar att använda på egen hand mellan passen som du hittar i en grupp på Facebook. Har du valt att inte använda FB fotar du av passet på plats när vi ses.
Betalningen görs omgående till Carlsson i forms Bankgiro 267-0909 eller via swish på 1235980123. Märk betalningen med ditt namn och LEARN. Din betalning säkrar din plats, så betala omgående när du klickat igenom din anmälan. Kul att du är med!

Letgo ht-2023 (teknik i crawl)
I Letgo-gruppen får du mer jobba som en träningsgrupp och vässa din crawlteknik för mer flyt och hållbarare simning längre sträckor. Vi tränar tillsammans i grupp och du får personlig feedback på din egen crawlteknik. Kursen hålls under vårterminen 4 tillfällen fördelat på två helger på Rosenlundsbadet.

Kursen hålls under vårterminen och består av följande 4 tillfällen:
Vecka 42
21/10 14.00-15.15
22/10 14.00-15.00

Vecka 46
18/11 14.00-15.15
19/11 14.00-15.00

Kursavgift
I avgiften 1790kr ingår förutom kurstillfällena:
-badmössa
-Simpass med teknikövningar att använda på egen hand mellan passen som du hittar i en grupp på Facebook. Har du valt att inte använda FB fotar du av passet på plats när vi ses.
Betalningen görs till Carlsson i forms Bankgiro 267-0909 eller via swish på 1235980123. Märk betalningen med ditt namn och LETGO. Din betalning säkrar din plats, så betala omgående när du klickat igenom din anmälan. Kul att du är med!

Varmt välkommen
Ann-Louise CRAWLCOACHEN

I kursen ingår också medlemskap i Open Waterklubben. Det enda du behöver köpa till är Open Waterklubbens badmössa, om du inte har en, och Crawlcoachens Safe Swimmer. Och du behöver anmäla dig, till Open Waterklubben

Till Crawlcoachens hemsida CRAWLCOACHEN
Crawlcoachens Facebook