Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Dählie - nyheter och klassiker

Dählie är verkligen en av de stora aktörerna när det gäller kläder för längdåkning. Numera har man en bredare kollektion och är kompletta även för löpning och trailrunning, men från starten har fokus varit främst på längdkläder.
Vi har jobbat med Dählie i många år och kläderna har högsta kvalité, snygg design och mycket bra funktion. Dählie är ett säkert val när du väljer kläder till din skidåkning.
Fjolårets succéer Contender och Kikut finns kvar i sortimentet som är toppat med nyheten North.

Nyhet - North

Nyheten North är snygg och mycket funktionell jacka i 3-lagers softshell med vind- och vattenavvisande front och huva. Använd till all intensiv träning vintertid.

Skidkläder för skidåkare

Aktivera dig med funktionella kvalitetskläder med full rörlighet året runt.

Mora

Mora top och tights har funnits på marknaden några år nu men är fortfarande lika bra. Tightsen är mycket populär med sin vind- och vattenskyddade front. Kombinera top och tights och du har ett mycket fint och tight sittande tävlingsställ som inte är FÖR tunt.

Underställ

Vill du ha ett underställ som är lite roligare och ser lite bättre ut ska du titta på Performance Tech. Ett mycket snyggt och lätt funktionsunderställ i perfekt blandning av polyester, lyocell och merinoull. Passar för intensiv träning under årets kalla månader.

Jacket North - Nyhet från Dählie

Jacket North Herr - Nyhet från Dählie

Favoritjackan Kikut - omtyckt av många.

Kikut Herr - bra och mångsidig längdjacka.

Glöm inte understället - Performance Tech från Dählie är både bra och snyggt.